JORNADES A L’UJI ORGANITZADES PER ESPAIS FAMILIARS

JORNADES A L'UJI ORGANITZADES PER ESPAIS FAMILIARS

Espais Familiars de Colors organitza per al 7, 8 i 9 de febrer les Jornades «14 Anys / A la boca no! O sí?» a la Sala d’Actes de la Facultat de Salut de l’UJI. Els objectius de les jornades són donar a conéixer l’experiència de 14 anys a Caixa de Colors i divulgar el paper dels Espais Familiars de Colors, apropar-nos a la percepció del món des dels ulls d’un infant, aprofundir en la comprensió de les necessitats infantils i afavorir la trobada de professionals i futurs professionals.

 

A totes aquelles persones que assistisquen a un mínim d’un 80 % se’ls expedirà un certificat de participació i per als estudiants de l’UJI se’ls reconeixerà amb un crèdit de lliure configuració.

 

La inscripció és gratuïta i es podrà fer clicant ací.

 

Més informació en www.espaisfamiliarsdecolors.com

Artxius:

Leave a reply