REUNIÓ DE LA POLICIA LOCAL DE L’ÀREA METROPOLITANA

REUNIÓ DE LA POLICIA LOCAL DE L'ÀREA METROPOLITANA

La Policia Local de l’Àrea Metropolitana de Castelló (AMCS), formada pels cossos policials d’Almassora, Benicàssim, Borriol, Borriana, Castelló de la Plana, Orpesa i Vila-real, es van reunir per donar a conéixer els resultats de les dos campanyes realitzades durant el passat Nadal: Alcohol i Drogues en la Conducció i Establiments Segurs.

La reunió es va realitzar ahir dimecres 16 de gener i va comptar amb l’assistència d’alcaldes, regidors i caps de la Policia Local dels set municipis. Esta iniciativa ja porta dos anys en funcionament aconseguint millorar la coordinació entre tots els efectius de la Policia Local cosa que repercutix en la qualitat de vida dels veïns. S’està treballant per a iniciar els tràmits per a constituir l’AMCS en un consell supramunicipal i la posada en marxa d’una aplicació amb la que poder enviar avisos als ciutadans i sol·licitar informació.

Leave a reply