BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 12 I 13 DE GENER

BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 12 I 13 DE GENER

Batudes porc senglar per a este cap de setmana.

Dissabte 12 de gener:
Bustal i Cova Negra.
Advertència de perill en camí del Cau Esfornat, senda de Crussanto als Buscarrons, camí del Bustal, camí de la Cova Negra, senda dels Buscarrons des de la Cova Negra i senda de la Cova dels Malandrins.

Diumenge 13 de gener:
Borimbou, Cucala i Mallades.
Advertència de perill en senda de les Mallades des dels Perxets, camí de les Mallades per l’Abeller i Cova de les Ferreries, camí de Borimbou, senda de l’aljub de la Cucala des del Perdiguer, camí de les Mallades per la Costerera dels Pins, camí de la Costera de les Mallades des del Perdiguer, camí del Corral de l’Estanquer, camí de la font de Carrasco i senda de les Mallades al Mas de Clarà.

Leave a reply