BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 8 I 9 DE DESEMBRE

BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 8 I 9 DE DESEMBRE

Batudes de porc senglar per a este cap de setmana

Dissabte 8 de desembre:
Reptura, Mas de Jaume, Bocavert i Solsides.
Advertència de perill en camí de la Reptura, senda de la Reptura al mas de la Penya pel barranc de la Caldera, senda de la Reptura a la font del mas de Jaume per la Solsida de Perol, camí del Bocavert, senda del mas de Jaume al Bocavert per la Solsida de Reig, senda de Crussanto als Buscarrons i camí de les Solsides.

Diumenge 9 de desembre:
Monegro i Fortunyo.
Advertència de perill en camí del Corral de l’Estanquer, senda del Racó de Calma a la Costera de les Mallades, camí dels Perxets a les Mallades per Sant Joan de Moró, camí del Fortunyo pel barranc de les Ermites i camí del Coll de Fortunyo per Sant Joan de Moró.

Leave a reply