BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 6, 7 I 9 D’OCTUBRE

BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 6, 7 I 9 D'OCTUBRE

Dissabte 6 d’octubre.
Collado, Gralles i Coll del Mancebo.
Advertència de perill en camí del Collado, senda del Collado a la Font de la Salut, senda de Raca a les Gralles, camí del Racó de Farol, senda del Coll del Mancebo i senda del Coll del Mancebo a les Gralles.

Diumenge 7 d’octubre.
Monegro i Coll del Fortunyo.
Advertència de perill en camí del Corral de l’Estanquer des de la Costera de les Mallades, camí dels Perxets des de Sant Joan de Moró, camí del Coll de Fortunyo des de les Ermites i senda de la Costera de les Mallades pel Racó de Calma.

Dimarts 9 d’octubre.
La Mola.
Advertència de perill en camí de la Mola des del Coll de Serret al Racó del Pulit, camí de la Mola per l’aigüera de Jaumetó, camí de la Mola pel Mitjà de Tam tam, camí del Collado i senda del Collado a la Mola.

Informació proporcionada pel Club Esportiu de Caça La Muntanya.

Leave a reply