OBERT EL TERMINI PER ENVIAR PROPOSTES D’ACTIVITATS PER PUBLICAR A L’AGENDA CULTURAL I ESPORTIVA DEL 1R TRIMESTRE DE 2019

OBERT EL TERMINI PER ENVIAR PROPOSTES D'ACTIVITATS PER PUBLICAR A L'AGENDA CULTURAL I ESPORTIVA DEL 1R TRIMESTRE DE 2019

Ja ha començat el termini per enviar propostes d’activitats per a publicar a l’Agenda Cultural i Esportiva del 1r trimestre de 2019. Els interessats i les interessades poden fer arribar les seues propostes fins al 15 de novembre de 2018. Només cal emplenar el formulari en línia (https://goo.gl/forms/0N9OQAcLz8RfOEqN2) abans del 15 de novembre per tal de proposar activitats per a ser incloses a l’Agenda del 1r trimestre de 2019 (gener-febrer-març).

L’Agenda Cultural i Esportiva de Borriol és una publicació trimestral en paper en què es poden publicitar, de manera gratuïta, les activitats de totes les entitats que promouen la cultura i l’esport al nostre poble, siguen públiques o privades.

Animeu-vos a enviar les vostres activitats!

Leave a reply