BATUDES DE PORC SENGLAR EL 29 I 30 DE SETEMBRE

BATUDES DE PORC SENGLAR EL 29 I 30 DE SETEMBRE

 

Dissabte i diumenge hi hauran batudes de porc senglar.

Dissabte 29 de setembre:
Tossal Roig i Tossalet de l’Assut.

Advertència de perill en camí del Rojalet, senda del Rojalet pel Mitjanet d’Antonieta, camí de la Fonteta de Raca, camí de Raca, senda de la Gamella, camí de la Costera, camí de la Mola fins el Coll de Serret, senda del Coll de Serret al Racó de Llando pel Racó del Xufero, senda de la Gamella des de la Costera i senda del Racó de Llando a la Mola.

Diumenge 30 de setembre:
Talaia i Moricos.

Advertència de perill en camí de la Mola pel Coll de Serret i el Racó del Pulit fins la Teuleria del terme de la Pobla Tornesa, camí de la Talaia i camí del Racó de la Galiba pel Mas de Pauner a la Costa.

Informació proporcionada pel Club de caça La Muntanya de Borriol.

Leave a reply