OFERTA FORMATIVA CREU ROJA

OFERTA FORMATIVA CREU ROJA

Us informem d’una oferta formativa a la Creu Roja de Castelló. Si estàs interessat/da dirigeix-te a les oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament de Borriol i allí t’explicaran com inscriure’t.

El Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en Operacions de Fontaneria i Calefacció-Climatització Domèstica és gratuït i està dirigit a joves amb edats compreses entre 16 anys, complits fins al 31 de desembre de l’any d’inici del programa, i 21 anys , que no hagen obtingut el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

L’objectiu d’aquests programes és possibilitar la inserció sociolaboral del seu alumnat, afermant la seua maduresa personal i el seu nivell d’ocupabilitat, així com emprendre la recerca activa d’ocupació i la promoció personal.

L’alumnat que supere amb èxit el programa obtindrà el certificat professional de nivell 1 segons l’Institut Nacional de Qualificacions Professionals.

Leave a reply