BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 22 I 23 DE SETEMBRE

BATUDES DE PORC SENGLAR PER AL 22 I 23 DE SETEMBRE

Batudes porc senglar per a este cap de setmana.

Dissabte 22 de setembre:

Barranc Fondo, Codina i Flora.

Advertència de perill en camí de la Serra des del Badall de Bruixa fins el camí de la Pererola, camí del Barranc Fondo, camí de Codina, senda de la Penya des de la Reptura pel Barranc de la Caldera, senda de la font de Codina a Sant Martí, camí de Sant Martí des de la Flora i camí de la Penya.

Diumenge 23 de setembre:

Mas de Jaume, Bocaverd i Solsides.

Advertència de perill en camí de la Reptura des de Codina, senda de la Reptura al Mas de Jaume per la Solsida de Perol, camí del Bocavert, senda del Mas de Jaume al Bocaverd per la Solsida de Reig i camí de les Solsides.

Leave a reply