6é CONCURS FOTOGRÀFIC DE LA REVISTA LA BOTALÀRIA

6é CONCURS FOTOGRÀFIC DE LA REVISTA LA BOTALÀRIA

La revista La Botalària obri el termini per presentar les instantànies per al seu 6é concurs fotogràfic.

Qualsevol persona pot participar i lliurar fins a un total de 3 obres, les quals han de ser inèdites i presentar-se en format JPG o TIFF, amb una resolució mínima de 300 ppp i una mida mínima de 21 x 29,7 cm (DIN A4). A més a més, la fotografia haurà de tenir una temàtica relacionada amb el nostre poble.

Per participar consulta les bases (a la imatge adjuntada) i envia les teues fotografies al correu electrònic concursfotograficbotalaria@gmail.com.

Els interessats o interessades tenen fins a l’1 de novembre de 2018 per presentar les seues fotografies i podran optar a un premi per al guanyador/a de 100 euros i un exemplar de la revista La Botalària. A més a més, la instantània premiada serà publicada al següent número de la publicació.

Informació proporcionada per l’Associació Cultural La Botalària

Leave a reply