UN BORRIOLENC GUANYA UNA ‘BECA VAMOS’

UN BORRIOLENC GUANYA UNA 'BECA VAMOS'

Des de l’Ajuntament de Borriol volem felicitar al Club Waterpolo Castelló i, en especial, al borriolenc Jaume Camino per aconseguir una de les beques ‘Beca Vamos‘. La beca farà realitat el seu somni de facilitar el transport dels xiquets i xiquetes que vulguen entrenar en el club – l’únic en què es pot practicar waterpolo en la zona -. Així doncs, la ‘Beca Vamos’ dotarà al club d’un minibús per fer-ho possible.

El pròxim dimecres, en la Piscina Municipal Olímpica, al costat del CC Salera (11.30 hores), Mireia Belmonte entregarà a Jaume i al club un vehicle per poder fer una ruta i arreplegar als xiquets i a les xiquetes de la zona que vulguen practicar waterpolo. Aquest permetrà als jugadores i a les jugadores del club competir en l’àmbit autonòmic i nacional. A més a més, uns 20 col·legis de Castelló, Almassora, Vila-real, Benicàssim, Borriol, Moró, Onda, l’Alcora i Orpesa podran anar al club i incorporar la pràctica d’activitats aquàtiques en horari escolar.

Leave a reply