BATUDES DE JAVALÍ PER AL DISSABTE 8 I DIUMENGE 9 DE SETEMBRE

BATUDES DE JAVALÍ PER AL DISSABTE 8 I DIUMENGE 9 DE SETEMBRE

Aquest cap de setmana hi ha batudes de javalí.

Dissabte 8 de setembre:

Tossal Roig i Tossalet de l’Assut.

Advertència de perill en camí i senda del Rojalet, senda de la Gamella, camí del Sordo, camí de la Mola fins el Coll de Serret, camí de la Costera, senda de la Costera a la Gamella, senda del Coll de Serret al Racó de Llando pel Racó del Xufero, camí de Raca i senda del Racó de Llando a la Mola.

Diumenge 9 de setembre:

Cova Negra.

Advertència de perill en camí del Cau Esfornat, senda del Bustal al Cau Esfornat, camí de la Cova Negra, senda dels Buscarrons i senda de la Cova dels Malandrins.

Cal destacar que el club de caça ha tingut en compte les curses BBT que tindran lloc el proper diumenge a Borriol gràcies a la coordinació amb el club ciclista de la localitat, organitzador d’aquest esdeveniment esportiu.

Informació proporcionada pel Club Esportiu de Caça La Muntanya.

Leave a reply