CURS “INFORMÀTICA BÀSICA PER A DONES” D’ISONOMIA

CURS "INFORMÀTICA BÀSICA PER A DONES" D'ISONOMIA

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I ha organitzat una nova edició del curs “Informàtica bàsica per a dones”, dirigit a les dones dels municipis de la Xarxa Isonomia, amb coneixements informàtics limitats o que necessiten actualitzar conceptes relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) per conéixer nous espais d’informació i participació.

Els objectius del mateix són: familiaritzar les dones en l’ús d’algunes eines TIC, i facilitar un espai formatiu i d’oci on les alumnes puguen descobrir les noves possibilitats comunicatives i d’accés a la informació existents a la xarxa.

El curs, de 40 hores de durada, s’impartirà per línia a través d’una aula virtual dissenyada per a aquesta finalitat -s’intercalarà alguna classe presencial.

Les interessades han de matricular-se, abans del 19 de setembre de 2018, ja que les places disponibles són limitades (25).

Més informació: http://isonomia.uji.es/curso-informatica-basica-para-mujeres-4/

Leave a reply