BATUDES DE JAVALÍ PER AL 2 DE SETEMBRE

BATUDES DE JAVALÍ PER AL 2 DE SETEMBRE

Aquest diumenge 2 de setembre s’inicien les batudes!!

Partides: La Cova, Barranc de Porcs, Sargar, Raca i Coll del Mancebo.

Advertència de perill: Senda de les Forques per la Cova a la Llobera, camí de la Llobera, camí de la Sima, senda del Racó Torrat a la Llobera, senda de la Sima al Coll de Mancebo, camí del Barranc de Porcs a la Llobera, camí de Raca fins al camí del Coll del Mancebo, camí del Racó de Miralles, camí del Cingle de Fermín, senda del Barranc de Porcs pel Cau Roig i sendes del Sargar.

La temporada de batudes s’allargarà fins al segon diumenge de febrer del 2019. S’organitzarà una batuda per dia, en dissabtes, diumenges i festius. El club de caça es coordinarà i comunicarà setmanalment a unes 20 associacions, clubs esportius i organismes de la localitat i pobles veïns.

Des del club local es prega que es consulte el comunicat setmanal i que s’atenga a les senyalitzacions de perill que s’ubicaran en els principals camins i sendes de la zona a batre.

Informació proporcionada pel Club Esportiu de Caça La Muntanya

Leave a reply