FIRMA DEL CONTRACTE PER A LES OBRES PER ADEQUAR EL TRINQUET MUNICIPAL DE BORRIOL

FIRMA DEL CONTRACTE PER A LES OBRES PER ADEQUAR EL TRINQUET MUNICIPAL DE BORRIOL

Ahir, 29 d’agost, Maryuri Gutiérrez, com a alcaldessa acctal. de l’Ajuntament de Borriol, i Daniel Ramos Alfonso, en representació de l’empresa RAVI OBRAS TRANSPORTES Y EXCAVACIONES, S.L, van signar un document de formalització del contracte d’obres per tal de millorar i adequar el Trinquet Municipal de Borriol.

El document signat estima que s’invertiran un total de 109.487,43 €, subvencionat per Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, amb l’objectiu de dur a terme les obres, que s’executaran en un període de 6 setmanes, i que estan encaminades a dotar de condicions necessàries amb la finalitat de poder adequar l’edifici a l’ús en el context normatiu i per tant es procedirà a adequar la façana posterior i lateral dreta, l’interior del trinquet, la col·locació d’una rampa d’accés lateral, accessibilitat als lavabos de la planta baixa, redistribució dels vestidors de la primera planta, l’adaptació de l’eixida actual i la il·luminació que permetrà ampliar l’ús de l’edifici.

Leave a reply