CONCURS “SOM CERÀMICA A LA REGENERACIÓ URBANA”

CONCURS "SOM CERÀMICA A LA REGENERACIÓ URBANA"

L’Ajuntament de Borriol, pretén adequar i millorar l’aspecte del centre històric mitjançant actuacions puntuals en ell. Per aquest motiu, s’ha adherit al concurs “Som Ceràmica a la Regeneració Urbana” impulsat per la Diputació de Castelló, amb l’objectiu de promoure la recuperació i posada en valor de la Plaça Atzavara de Borriol, a l’incloure-la al concurs, segons les bases publicades en el BOP núm. 69 de data 9 de juny de 2018, dins dels crèdits extraordinaris per a Inversions Financerament Sostenibles finançades amb el superàvit de la liquidació de l’any 2017, de la Diputació de Castelló.

 

El concurs “Som Ceràmica a la Regeneració Urbana” busca impulsar el talent d’arquitectes i enginyers de la província i aposta per portar la ceràmica local als carrers i les places dels municipis de Castelló. Així doncs, totes aquelles persones que estiguen interessades a presentar un projecte per a millorar el nostre centre històric han d’aportar la seua proposta abans del 21 de setembre. Trobareu tota la informació per poder fer-ho a la següent pàgina web: https://somceramica.dipcas.es/es/cru.html

Leave a reply