JORNADA DE PORTES OBERTES I EXPOSICIÓ DE TREBALLS DE LA UNITAT DE RESPIR

JORNADA DE PORTES OBERTES I EXPOSICIÓ DE TREBALLS DE LA UNITAT DE RESPIR

El pròxim dilluns dia 23 de juliol tindrà lloc la jornada de portes obertes i exposició de treballs realitzats per la Unitat de Respir de l’Ajuntament de Borriol a la Llar dels Jubilats i Pensionistes, a la Plaça de l’Hereu. L’esdeveniment s’iniciarà a les 11 h i tindrà una durada aproximada de dues hores, és a dir, fins les 13 h.

Unitat de Respir

Aquest servei es va crear amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal i familiar de les famílies que cuiden a persones majors o dependents amb deteriorament cognitiu. Està atés per una dinamitzadora que desenvolupa activitats adequades i adaptades a les necessitats i capacitats dels usuaris. Es duen a terme activitats de moviment, tant intel·lectuals com lúdiques i, a més a més, els assistents estan atesos en el seu entorn habitual i mantenen la seua integració social gràcies al contacte amb altres persones en una situació semblant.

Per obtindre més informació pots adreçar-te a:

Equip Social de Base Municipal

C/ Serrada, 23-25

Telèfon 964 321 461 (ext 222)

serveis-socials@borriol.es

Leave a reply