HOMENATGE CLUB DE CAÇA LA MUNTANYA

HOMENATGE CLUB DE CAÇA LA MUNTANYA

El club de caça la Muntanya obrirà el programari de les festes patronals de Sant Bartomeu i Sant Roc, el divendres 17 d’agost, per quart any consecutiu, amb l’acte d’homenatge als caçadors amb major reconeixement pels 300 socis del club. Es tracta d’un esdeveniment per reconèixer tota una vida dedicada a la caça.

Així, el proper divendres, a les 19:30h, al saló d’actes de l’Ajuntament, Vicente Pérez Sánchez i Bernardo Vilarrocha Rubio rebran un homenatge per part del club de caça, autoritats, familiars, amics i veïns del poble. També es comptarà amb la presència de la regina i dames de la tercera edat, les quals també mereixen un reconeixement i agraïment per ser tot un exemple de com s’han de viure els actes festius.

Leave a reply