TREBALLS DEL CLUB DE CAÇA PER A CONSERVAR EL TERME

TREBALLS DEL CLUB DE CAÇA PER A CONSERVAR EL TERME

La setmana passada va tindre lloc una nova acció del Club de Caça La Muntanya per a la millora de la imatge del nostre terme i la conservació del medi natural programada en l’Agenda Cultural i Esportiva.
En esta ocasió es van retirar les runes que s’havien abocat, de manera il·legal, al llarg dels últims anys en la partida Bocavert. Així es clausura un punt negre que estava ubicat a la vora del camí de les Solsides i que donava una imatge lamentable al nostre bosc.
Cal recordar que el club local porta tres anys realitzant una campanya de conscienciació sobre la degradació del medi ambient i que ha rebut una bona resposta per part de tots els usuaris del nostre terme.
Des de l’Ajuntament volem donar l’enhorabona al Club de Caça local per la gran tasca que vénen realitzant amb el nostre terme municipal.

Leave a reply