NOU PARC DE CALISTÈNIA STREET WORKOUT

NOU PARC DE CALISTÈNIA STREET WORKOUT

A partir d’ara els joves (i els no tan joves) disposaran d’un lloc d’entrenament i esbarjo nou al nostre poble, es tracta d’un parc de calistènia street workout. El parc, instal·lat en els jardins de Poble Nou, compta amb anelles, corda per a enfilar-se, un pont de transicions, una espatllera, barres paral·leles, una barra de dominades bàsiques i una barra de free-style.
La calistènia és un sistema d’exercicis físics amb el propi pes corporal; en este sistema l’interés està en els moviments de grups muscular més que en la potència i l’esforç. La paraula prové del grec kallos (bellesa) i sthenos (fortalesa). L’objectiu és l’adquisició de gràcia i bellesa en l’exercici, és la bellesa que té el cos en moviment.

Leave a reply