CARRERS TALLATS PER LA MIM

CARRERS TALLATS PER LA MIM

Avui divendres 11 de maig a partir de les 21:00 hores es prohibirà l’estacionament de vehicles en els trams senyalitzats dels carrers per on transcorreran les proves esportives de la Penyagolosa Trails. Estos són: Sant Antoni, Molí, Germán García, Plaça de La Font, Doctor Portolés, Moreres, Rajolar de Baix, Fonda i Calvari. Per este motiu el mercat setmanal dels dissabtes passarà a muntar-se en el carrer Rei En Jaume, el dissabte 12 de maig a partir de les 06:00 hores.
Vos recordem que l’esdeveniment esportiu de Penyagolosa Trails consta de 3 carreres, que se celebraran en diferents horaris durant el dissabte 12 de maig, la previsió de pas per la població és la següent: “CSP” entre les 00:50 a les 02:00 hores; “Campionat del món de Trail” entre les 06:30 a les 07:00 hores; “MIM” entre les 07:30 i les 08:50 hores. Durant estes hores la circulació de vehicles per l’itinerari de carrera estarà prohibit. Així mateix, informem al públic assistent que s’ha habilitat un aparcament amb capacitat suficient en la zona de “Poble Nou”, a 5 minuts de la zona d’avituallament, el qual estarà senyalitzat per a localitzar-lo ràpidament.
Per a qualsevol informació crida al telèfon de la Policia Local: 630 507 316.
Gràcies per la vostra col·laboració!!

Leave a reply