BEQUES DE FORMACIÓ 2018

BEQUES DE FORMACIÓ 2018

Avui dijous 10 de maig s’han aprovat les bases referents a les Beques de Formació 2018 i a la composició del tribunal que baremarà les sol·licituds. Com cada any se seleccionaran dos becaris durant un període de 3 mesos.
Estes beques tenen com a objectiula formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg del curs acadèmic. En este sentit i amb la finalitat de beneficiar els estudiants, este Ajuntament, d’acord a les bases publicades en el BOP núm. 11 de 25 de gener de 2018, procedix a regular el procés selectiu per a la concessió de dos beques de formació.

En breu es publicaran estes bases al Butlletí Oficial de la Província de Castelló i s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds de participació en el procés.

Podreu seguir tot el procés en el Portal de Transparència de l’Ajuntament.

Baixa’t les bases.

Leave a reply