PARTICIPA EN EL CASTELLÓN GLOBAL PROGRAM

PARTICIPA EN EL CASTELLÓN GLOBAL PROGRAM

Castellón Global Program és molt més que un programa de formació i mentorització. És un projecte de llarg recorregut on canviar la mentalitat de les empreses de Castelló per a aprendre noves estratègies de creixement basades en la innovació. És formar part d’un grup selecte d’empreses on les sinergies i col·laboracions donen lloc a noves idees i productes. És rodejar-te de docents experts del món empresarial que voltegen els teus coneixements per a transformar la teua empresa.
En definitiva, un bitllet d’anada i sense tornada, cap al creixement empresarial on estaràs acompanyat des del primer dia per mentors que et recolzaran en la definició i posada en marxa d’un pla de creixement empresarial personalitzat.

Clica els enllaços següents per saber més del programa:

Informació general sobre el programa.
Tipus d’empreses.
Fases del programa.
Inscripcions.

Les inscripcions d’esta edició es tancaran el dimecres 9 de maig.

Leave a reply