APUNTA’T AL VÒLEI!!

APUNTA'T AL VÒLEI!!

Des del departament de Serveis Socials s’ha posat en marxa una proposta d’oci alternatiu i foment de l’activitat física i l’esport consistent en la creació d’un equip de voleibol per a l’entrenament gratuït i setmanal d’este esport. La persona responsable de desenrotllar el mateix serà l’educadora social de l’ajuntament i l’únic requisit és l’acceptació d’unes normes bàsiques de compromís i respecte.
L’activitat està dirigida per a adolescents a partir de 14 anys, les sessions d’entrene es realitzen els dimarts en el poliesportiu de 18:00 h a 19:30 h, un dels objectius és que els participants vagen aprenent l’esport perquè siguen capaç d’arribar a realitzaruns entrenaments autogestionats per ells amb la supervisió de l’educadora, de tal forma quede manera aleatòria siguen capaços de preparar, organitzar i posar en pràctica un entrene en les seues distintes fases, és a dir, calfament, joc tàctic, partides i estirades finals i treballar de cara a la resta del grup tots els valors que porta implícit la realització d’un esport, a part de la responsabilitat de preparar-ho, la integració en el grup que afavorix el ser “entrenador”, l’aprovació del grup d’iguals de cara a treballar autoestima… entre molts altres.
Per a apuntar-se o per a més informació es podrà fer en Serveis Socials de dilluns a dijous fins a les 20:00 h o directament al Pavelló els dimarts.

Leave a reply