RECUPERACIÓ DE L’ALJUB DE PEROLET

RECUPERACIÓ DE L’ALJUB DE PEROLET

El Club de Caça la Muntanya portarà a terme una nova actuació envers la recuperació i manteniment del patrimoni cultural del nostre terme. Serà el pròxim diumenge dia 18 de març i, en esta ocasió, responsables i voluntaris del club eixiran a les 8:00 h des de la Venta la Punta en direcció a La Serra, concretament fins el paratge nomenat com el Corral de Blai, per tal de recuperar l’aljub veïnal, conegut per l’aljub de Perolet.
Esta serà la tercera actuació inclosa en la programació de l’Agenda Cultural del primer trimestre del 2018 i que s’engloba en el projecte iniciat ara fa 3 anys i que ja suma un total de 15 aljubs recuperats i al voltant de 30 senyalitzats. Un treball que de ben segur servirà perquè ningú oblide estes meravelles arquitectòniques, herència dels nostres avantpassats!

Leave a reply