BATUDES DE JAVALÍ PER AL DIJOUS 15 DE MARÇ

BATUDES DE JAVALÍ PER AL DIJOUS 15 DE MARÇ

El Club de Caça La Muntanya continua amb la col·laboració amb la Direcció del Parc Natural del Desert de Les Palmes.

El club local va iniciar el passat mes de febrer un nou projecte de col·laboració envers l’equilibri natural i el control del senglar, una espècie que per la seua superpoblació amenaça els cultius dels llauradors i exposa a perill als conductors que transiten per les carreteres que envolten el Parc Natural del Desert de Les Palmes.
Així, els responsables del club de caça estan portant a terme un conjunt de mesures coordinades per la direcció del Parc Natural per tal d’aplicar mesures selectives de control del senglar a partir d’un document elaborat per la Secció de Caça i Pesca de la Direcció General de Medi Natural i Avaluació Ambiental. La segona actuació tindrà lloc el proper dijous 15 de març amb l’organització d’una batuda que tindrà lloc en la Roca Blanca, el Coll de Morico i Tossal de la Mola des de les 8:00 h fins les 13:30 h.
Des del Club ens indiquen que hi haurà advertència de perill en la senda del Collado a la Mola, senda del Collado a la Roca Blanca pel Coll de Benissalema, senda del Coll del Morico des del Mas de Xiva (Benicàssim), senda del Coll del Morico pel Pla de les Vaques des de la Teurelia (Pobla Tornesa), camí del Tossal de la Mola pel Mitjà de Tamtam, camí del Pou de Barbereta i camí del Corral del Rosso per l’Aigüera de Jaumetó.

Leave a reply