2A OPORTUNIDAD SERÀ LA PROTECTORA BENEFICIÀRIA DEL CANICRÒS

2A OPORTUNIDAD SERÀ LA PROTECTORA BENEFICIÀRIA DEL CANICRÒS

2a Oportunidad serà la protectora elegida com a beneficiària per a la IV Volta Popular amb Gos.
A falta de poc d’un mes per a la IV Volta Popular amb Gos, el Club de Caça la Muntanya ens confirma que en esta edició serà la Protectora d’Animals 2a Oportunidad d’Onda la beneficiària de tota la recaptació de pinso i altres utensilis que veïns i entitats col·laboradores podran aportar durant tot el matí del dissabte 7 d’abril a la plaça Els Arbrets.
Cal recordar que en les dues darreres edicions va ser la Protectora d’Animals Huellas Callejeras de Castelló l’elegida per a fer-li entrega de la recaptació de pinso, que l’any passat va arribar als 492 kg.
El club local i l’Ajuntament estan preparant un matí especial i diferent amb activitats per a tots els públics, que podran gaudir del centenar de gossos que espera l’organització i que completaran la Volta a la Joquera amb eixida i arribada a la plaça Els Arbrets.

Leave a reply