VOLUNTARIAT PER A LA UNITAT DE RESPIR

VOLUNTARIAT PER A LA UNITAT DE RESPIR

L’Ajuntament té una Unitat de Respir que atén a persones majors o dependents amb deteriorament cognitiu, perquè els familiars que els cuiden, puguen conciliar la seua vida personal i familiar. Este servei ubicat a la plaça de l’Hereu, Llar dels Jubilats i Pensionistes, està atés per una dinamitzadora que desenvolupa activitats adequades i adaptades a les necessitats i capacitats dels usuaris. S’aconseguix així que els assistents, estiguen atesos en el seu entorn habitual, però també mantenir la seua integració social, facilitant el contacte amb altres persones en situació semblant. Les persones que són beneficiàries de la Unitat de Respir, es beneficien d’activitats de moviment, tant intel·lectuals com lúdiques, fent així de la seua estada diària una experiència molt positiva. El funcionament de la Unitat de Respir està supervisat per l’Equip Social de Base.
Si necessites més informació, o si vols ser voluntari del servei, pots adreçar-te a:

Equip Social de Base Municipal
C/ Serrada, 23-25
Telèfon 964 321 461 (ext 222)
serveis-socials@borriol.es

Leave a reply