OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA MABO

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA MABO

La seu del Campionat d’Espanya FEDME posarà les seues cotitzades 450 places a la venda este divendres 16 de febrer. Una edició més, i ja van 12, la Marató de Muntanya de Borriol obri les seues portes. Este pròxim divendres 16 de febrer a les 18 hores s’iniciarà el termini d’inscripció per a esta exigent prova, que en esta edició albergarà el Campionat d’Espanya FEDME, individual i per seleccions autonòmiques “Gran Premi Tuga”, que se celebrarà el 10 de juny. Després d’un primer període de reserva de places per a les seleccions autonòmiques, este pròxim divendres serà el torn per a la resta de participants, els que a partir de les 18 hores podran formalitzar la seua inscripció a la cotitzada prova. No obstant això, i al ser seu del Campionat d’Espanya, es recorda que esta inscripció és només per a participants amb llicència FEDME.

Sumant-se a la FEDME, la Federació Espanyola d’Esports per a Cegos torna a confiar en Borriol per a albergar la 3a prova de la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya per a Cegos, amb el suport de l’Obra Social La Caixa i fruit d’un conveni de col·laboració entre FEDME i FEDC. Però això no és tot, ja que a la mateixa hora d’este divendres s’obrirà el termini per a formalitzar la inscripció a la MABO 21k, en la que després d’un exitòs inici en l’edició passada, s’ha augmentat la capacitat a 350 participants, donant així cabuda als corredors que no puguen o no s’atrevisquen amb la prova reina. Així doncs, tres tornaran a ser les distàncies amb què comptarà en 2018 l’esdeveniment: 14K (categoria cadet), 21K (Categories Júnior/Corredors cegos i no federats) i MABO 42k per al Campionat d’Espanya.

La rapidesa amb què solen esgotar-se les places per a esta prova, crea any rere any una gran expectació, convertint-la en una de les més cotitzades de la zona.

Leave a reply