LA MUNTANYA CONTINUA RECUPERANT EL PATRIMONI

LA MUNTANYA CONTINUA RECUPERANT EL PATRIMONI

El Club de Caça la Muntanya continua amb el seu projecte de recuperació del patrimoni del nostre terme i ha presentat 3 noves actuacions, programades en l’Agenda Cultural i Esportiva del 1r trimestre del 2018, consistents en la recuperació d’aljubs.
Així, este dissabte 27 de gener a les 8:00 hores responsables i col·laboradors del club local es dirigiran des de la Venta la Punta a la partida Fontanar per tal de recuperar l’aljub de Bernad.
Cal recordar que el club va encetar este projecte ara fa 4 anys i ha realitzat al voltant de 30 actuacions sobre aljubs i pouets del terme: senyalització, neteja i restauració dels mateixos. També es va presentar la Ruta dels Aljubs en l’acte realitzat amb motiu de la Setmana Cultural i de la Joventut a l’agost passat en reconeixement a estes meravelles arquitectòniques que han quedat com a herència dels nostres avantpassats.

Leave a reply