TALLER D’HISTÒRIA

TALLER D'HISTÒRIA

Impartit per Lluïsa Ros este divendres 24 de novembre a les 17:30 h, en 2 hores en oferirà un recorregut per la història en un taller pràctic i participatiu. Ens introduirem d’una manera lúdica, pràctica i participativa en les principals etapes històriques que han deixat impremta a la nostra vila. Partirem del treball amb imatges, textos, mapes i gràfics per tal d’anar confeccionant en equip un mapa conceptual i un eix cronològic que quedarà exposat a l’aula (planta baixa de l’Edifici Multifuncional).
No es requereixen coneixements previs, només curiositat per conèixer d’on venim. Estos tallers estan oberts a qualsevol persona a partir dels 12 anys que vullga ampliar els seus coneixements en diverses matèries, siga o no siga alumne matriculat a l’Escola d’Adults.

 

Leave a reply