FESTA FINAL D’ANY A L’ESCOLA D’ADULTS

FESTA FINAL D'ANY A L'ESCOLA D'ADULTS

El pròxim dimecres 20 de desembre se celebrarà al CFPA Germà Colon ext. Borriol (Escola d’Adults de Borriol) una festa final d’any amb la col·laboració de l’alumnat.

A les 17:00 s’iniciarà al berenar intercultural, al qual els alumnes estan convidats a portar les seues especialitats culinàries per tal de participar en el tast i concurs gastronòmic – inscripcions a https://goo.gl/forms/ANDVVb2QJsJpLy3E2.

L’alumnat pot participar aportant menjar preparat per ell per a compartir i acompanyar-lo amb una explicació breu de la recepta i/o l’origen i tradicions relacionades amb el plat. Un jurat conformat per l’equip docent del centre decidirà quines han estat les millors participacions en el concurs gastronòmic.

Així, cap a les 18:30 s’ha previst l’entrega dels premis corresponents a cada categoria. Ales 19:00 es deixarà pas a una sessió musical de karaoke obert on els assistents podran demanar les seues cançons.

Vos esperem!

Podeu portar convidats.

Leave a reply