PRESENTACIÓ DE LA II LLIGA CANICROSS

PRESENTACIÓ DE LA II LLIGA CANICROSS

Finalment 5 seran els pobles que participaran en la II Lliga Canicross Castelló per a l’edició 2018. Després de la iniciativa dels municipis de Borriol, Vilanova d’Alcolea i Serra d’en Galceran, enguany se sumaran Figueroles i Cabanes.

Un projecte que va encetar el Club de Caça La Muntanya de Borriol i al que s’han afegit els clubs de caçadors “l’Alegria” de la Serra d’en Galceran, “Figuerolense” de Figueroles i “El Mocoró” de Cabanes com a entitats organitzadores i que comptaran amb el recolzament de la Delegació de Castelló de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana.

Un calendari de 5 proves que s’iniciarà el pròxim 28 de gener a Figueroles, per a continuar el 4 de febrer a Cabanes, el 25 de febrer a Vilanova d’Alcolea, el 25 de març a la Serra d’en Galceran i concloure el 7 d’abril a Borriol.

Els clubs organitzadors, patrocinats pels seus respectius Ajuntaments, han preparat un dossier complet per a sol·licitar la col·laboració de la Diputació de Castelló i donar impuls a esta nova modalitat esportiva que pretén transmetre a les noves generacions el respecte per la natura, l’hàbit saludable de l’esport a l’aire lliure i l’amor per les mascotes.

Leave a reply