EXCURSIÓ AL PARC NATURAL DEL DESERT DE LES PALMES

EXCURSIÓ AL PARC NATURAL DEL DESERT DE LES PALMES

El Parc Natural del Desert de les Palmes ha organitzat una activitat el pròxim diumenge 17 de desembre en commemoració del Dia Internacional de les Muntanyes. Serà una excursió al cim del Bartolo amb les associacions dels pobles integrants del Parc que eixirà a les 9:00 h des del Centre d’Interpretació La Bartola.

L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar l’11 de desembre com el “Dia internacional de les Muntanyes”. Des de 2003 s’ha celebrat cada any per a sensibilitzar sobre la importància que les muntanyes tenen per a la vida, per a destacar les oportunitats i els límits en el desenrotllament de les muntanyes i per a construir aliances que aporten canvis positius, tant per als pobles de la muntanya com per als ambients al voltant del món.

Més informació clicant ací.

Leave a reply