BATUDES DE JAVALÍ PER AL 2 I 3 DE DESEMBRE

BATUDES DE JAVALÍ PER AL 2 I 3 DE DESEMBRE

Dissabte, 2 de desembre:

Mas de Jaume, Bocaverd, Verdiell i Solsides.

Advertència de perill en camí de la Reptura, senda de la Reptura a la font del Mas de Jaume per la Solsida de Perol, senda del Mas de Jaume al Bocaverd per la Solsida de Reig, senda del Bocaverd a Crussanto per la Solsida del Albercoquero i camí de les Solsides des del Verdiell.

Diumenge, 3 de desembre:

La Mola.

Advertència de perill en senda del Collado a la Mola, senda del Racó de Llando a la Mola, camí de la Mola pel Mitjà de Tam tam, camí de la Mola des del Coll de Serret pel Racó del Pulit a la Teuleria de la Pobla Tornesa i camí de la Mola per l’aigüera de Jaumetó.

Informació proporcionada pel Club Esportiu de Caça La Muntanya.

Leave a reply