TALLER DE TRANSFER FOTOGRÀFIC PER A DECORAR EL NADAL

TALLER DE TRANSFER FOTOGRÀFIC PER A DECORAR EL NADAL

Este dissabte 2 de desembre a les 11:00 h tindrà lloc el taller municipal de decoració nadalenca amb Transfer fotogràfic. Un poc de decoració nadalenca? El transfer fotogràficens permet passar imatges impreses en paper a la fusta o en altres suports de manera invertida amb una cola especial. Esta tècnica pot tindre usos múltiples en decoració, senyalització, creació artística… per a deixar volar la nostra imaginació. En esta ocasió crearem objectes il·lustrats per a decorar el Nadal.

Un taller organitzat amb la col·laboració de FotoB – Col·lectiu fotogràfic de Borriol on podeu portar les vostres peces de fusta sense tractar i les vostres fotografies impreses amb làser. Nosaltres vos proporcionarem suports i imatges en cas de no portar-ne i els materials necessaris per tal de treballar la fusta amb el producte específic per realitzar la transferència.

Es tracta d’una activitat oberta a totes les edats i gratuïta, per a alumnes i no alumnes de l’Escola d’Adults de Borriol. Vos esperem a tots!!

Clica ací per a obtindre més informació.

Leave a reply