EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: “SILENCIO”

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: "SILENCIO"

La Fundación Isonomia de la Universitat Jaume I a través d’una exposició fotogràfica realitzada per Amparo Navas Roldán, visibilitza la situació de les “Dones Girafa”. Amb ella es pretén denunciar el silenci del martiri de les dones que pateixen un dany físic irreversible ja que, des del mateix moment en què naixen van substituint els collarets de coure per altres amb més espirals que fan baixar la clavícula comprimint la cavitat de les costelles cap avall, el que produeix l’efecte de colls llargs, atrofiant a llarg termini els músculs del coll.

S’acompanya d’un quadern de treball amb proposta d’activitats per a aprofundir en diferents pràctiques culturals discriminatòries que constitueixen formes de violència contra les dones.

Es podrà visitar a l’Edifici Polifuncional el dissabte 2 de desembre pel matí i de dilluns a divendres de 9 a 21 h fins al 17 de desembre.

Silencio…

 

Leave a reply