DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE CONTRA LES DONES

DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE CONTRA LES DONES

Avui dissabte 25 de novembre és el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. Des de l’Ajuntament volem sensibilitzar sobre este problema perquè cada vegada siguen menys nombroses les agresions sobre les dones.

Clicant www.sumatalpacte.com pots sumar-te al Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere i Masclista.

Vos recordem que el pròxim dilluns 27 de novembre a les 19:30 h al Saló d’Actes de l’Ajuntament oferirem la xarrada «Violència de gènere, un problema de cada dia» a càrrec de Susana Gisbert, fiscal de Violència de Gènere de l’Audiència Provincial de València. També que de l’1 al 13 de desembre farem una exposició a l’escala del Polifuncional que ens ofereix la Fundació Isinomia de l’UJI amb el títol de «Silencio».

Leave a reply