AVUI COMENÇA LA FIRA TRADICIONAL DE SANTA CECÍLIA

AVUI COMENÇA LA FIRA TRADICIONAL DE SANTA CECÍLIA

La plaça de La Font ja s’està preparant perquè esta vesprada estiga tot llest.

La Fira Tradicional de Santa Cecília comptarà amb quasi 40 parades on es podran trobar joguets, bijuteria, joieria, roba, caixes, ornaments nadalencs, figures, beguda, confitats, olives, embotits, formatges, llepolies, antiguitats, objectes de fusta, nines, melmelades, sabons, cabassos, minerals, bosses, carteres… realitzats amb fusta, plata, cuir, tela, ceràmica, corda, cristall, alumini, paper, espart i moltes matèries primeres més.

Es realitzaran tallers d’exhibició i de participació per a totes les edats i gustos com per exemple; animacions per a xiquets gratuïtes (pintacares, contacontes, globusflèxia, manualitats, maquillatge, etc.), de caixetes pintades, plats i peces de ceràmica, elaboració de cervesa, confecció de tambors, boixets, de cristall, de roba, d’espart, etc.

Pel que fa a les visites guiades tindrem una al Calvari i al Museu i una altra a les restes arqueològiques de la Moreria, a més d’una conferència al Saló d’Actes de l’Ajuntament que versarà sobre els mudéjars i moriscos a Borriol.

Tindrem espectacles de màgia i actuacions de balls tradicionals, dolçainers, la Banda de Música i el Cor Infantil de Borriol… com podreu vore, un cap de setmana ple d’activitats.

Tota la informació la podreu trobar al programa que s’adjunta i que et pots baixar més avall.

Vos esperem!!

Leave a reply