BORRIOL SERÀ LA SEU ON CONCLOURÀ LA II LLIGA CANICROSS

BORRIOL SERÀ LA SEU ON CONCLOURÀ LA II LLIGA CANICROSS

Els responsables del Club de Caça La Muntanya ens han confirmat que Borriol serà seu de la II Lliga Canicross de Castelló que donarà el coet d’eixida el proper 28 de gener a Figueroles.
Quatre seran els pobles que participaran en el 2018 organitzant una prova que unix al món del gos amb l’esport i que suposarà una nova oferta lúdica per als municipis de Figueroles, Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea i Borriol.
Cal recordar que el Club s’inicià en esta aventura ara ja fa 3 anys i que en cada edició ha anat augmentant la participació fins arribar als 92 inscrits del 2017.
En esta quarta edició, Borriol serà la seu elegida per concloure la Lliga. Els responsables del Club local, ja han començat a treballar en els preparatius, amb la col·laboració de l’Ajuntament, per tal que el dissabte 7 d’abril i amb motiu de la festivitat de Sant Vicent el nostre poble done la benvinguda a un centenar de participants amb les seues mascotes.

Leave a reply