PUNT DE TROBADA DE BIBLIOTEQUES

PUNT DE TROBADA DE BIBLIOTEQUES

Dissabte passat, 11 de novembre, l’Agència de Lectura de Borriol, va participar en el PUNT DE TROBADA DE BIBLIOTEQUES, que enguany es va celebrar a Sogorb, sent la seua 5a edició.

Punt de Trobada” és una iniciativa del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, que pretén convertir-se en el lloc on compartir experiències bibliotecàries intercomarcals entre professionals de les biblioteques de tot el nostre àmbit territorial.

Charo Tamarit Rius, subdirectora General del Llibre, Arxius i Biblioteques, va assenyalar la importància dels serveis bibliotecaris en el medi rural, considerant que la biblioteca pública oferix uns serveis culturals imprescindibles, als que tots els ciutadans tenen el mateix dret d’accés. Es va parlar també sobre els requisits per a formar part de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Comunitat Valenciana, estudi sobre el qual es treballa en l’actualitat.

Més informació clicant ací.

Leave a reply