REUNIÓ AMB EL CONSELLER D’EDUCACIÓ

REUNIÓ AMB EL CONSELLER D’EDUCACIÓ

Ahir dimecres 8 de novembre es va celebrar una reunió en la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport del conseller, Vicent Marzà, i el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler amb l’alcalde, Silverio Tena, i els serveis tècnics d’este Ajuntament.

També estaven convocats els responsables dels ajuntaments de Borriana, Castelló i Vinaròs per a determinar conjuntament en quins casos s’acolliran al pla Edificant i, si és així, quines actuacions en matèria d’infraestructures escolars es prepararan per a tramitar a partir del 2018 perquè estan molt clares i quines s’avaluaran una vegada es realitzen les memòries econòmiques en cada cas.

En este sentit, en els quatre casos s’ha manifestat l’adhesió al pla Edificant. El conseller Marzà ha explicat que “estem mantenint reunions des d’ahir amb diferents ajuntaments per a explicar-los el pla Edificant de primera mà i agilitzar les intervencions en matèria d’infraestructures escolars més urgents de les seues localitats. Amb les reunions de hui ja són huit els consistoris que es posaran a treballar colze a colze amb la Conselleria per iniciar els processos a partir de 2018”.

L’Ajuntament de Borriol continuarà treballant en el procediment per a aconseguir els terrenys que en un futur permetran edificar l’IES tan esperat a la localitat.

Cal recordar que el pla Edificant pretén agilitzar els tràmits per a la construcció i millora dels centres educatius valencians i permetrà als ajuntaments que se sumen al programa avançar en la tramitació dels expedients per a les actuacions que consideren prioritàries als seus centres educatius. Els municipis faran les sol·licituds i la Generalitat serà la que generarà el crèdit a què els ajuntaments s’acolliran.

Més informació clicant ací.

Leave a reply