DESCENS DE LA DELINQÜÈNCIA A BORRIOL

DESCENS DE LA DELINQÜÈNCIA A BORRIOL

El nivell de delinqüència ha descendit un 29 % en el terme municipal de Borriol entre gener i novembre d’este exercici gràcies al treball conjunt de la Guàrdia Civil i de la Policia Local. Així ho ha posat de manifest el subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, en el transcurs de la Junta Local de Seguretat que ha tingut lloc en el Saló d’Actes de l’Ajuntament, i que ha copresidit junt amb l’alcalde Silverio Tena.

El subdelegat de govern ha ressaltat “l’espectacular baixada de la xifra de delictes, fruit del reforç de les tasques de vigilància i a una major col·laboració entre els agents de la Guàrdia Civil i els membres de la Policia Local de Borriol, un treball conjunt que ha donat uns fruits magnífics i que marquen el camí que s’ha de seguir”. Per la seua banda també l’alcalde s’ha felicitat per les dades positives obtingudes en este exercici.

En este sentit, s’ha acordat que “es va a renovar esta col·laboració que tants bons resultats han donat per a implementar les tasques de vigilància i de seguretat subjectiva, de cara a reforçar la presència de patrulles d’agents a Borriol, especialment en les urbanitzacions de muntanya”. Així mateix, també s’ha acordat en el transcurs de la reunió que Guàrdia Civil i Policia Local s’assentaran per a treballar a obrir altres canals de col·laboració que permeten, per exemple, que els policies locals reben les denúncies dels delictes menors, traslladant després de la Comandància de la Guàrdia Civil, evitant d’esta manera que els ciutadans s’hagen de desplaçar fins al lloc de Vilafamés per a presentar-les”.

Finalment, l’alcalde Silverio Tena ha agraït al subdelegat del Govern a Castelló que reforçara la vigilància durant les passades festes patronals, garantint l’orde cívic en els esdeveniments més multitudinaris, cas de les discoteques mòbils.

Leave a reply