SERVEIS PÚBLICS I MEDI AMBIENT NETEGEN LA ZONA VERDA DELS XOPS

SERVEIS PÚBLICS I MEDI AMBIENT NETEGEN LA ZONA VERDA DELS XOPS

La regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament de Borriol, encapçalada per Cristian Linares, juntament amb la regidoria de Medi Ambient, dirigida per Rubén Llorens, han procedit, aquesta setmana, a la neteja de la zona verda dels Xops i els seus voltants.

Els Xops és una zona recreativa i esportiva molt utilitzada que transcorre al llarg dels pocs rius mediterranis que existeixen. Els veïns i veïnes de Borriol podran gaudir del seu temps d’oci en aquest entorn privilegiat i net gràcies a la tasca de les Brigades Municipals del poble.

A més a més, es tracta un entorn cultural privilegiat entre un poblat iber, alqueries musulmanes i un assut. Llorens explica: “Un assut és una pressa de poca altura utilitzada en els regadius tradicionals valencians per acumular aigua i desviar-la cap a una séquia per ser aprofitada en regadius”.

Linares assenyala: “Des de l’equip de Govern us agraïm l’ús responsable d’aquest entorn i preguem que es continue mantenint aquesta actitud per tal de preservar aquesta zona perquè tots puguem gaudir d’ella”.

Leave a reply