Ajuntament de Borriol

Noticia destacada

  La Unitat Canina de Busca/Rescat de Castelló estarà present en la 3a Volta Popular amb Gos i com en l'any passat, tindran el seu espai en la fira del gos que es muntarà a partir de les 8:30 i fins les 13:00 hores a la plaça dels Arbrets.
  Llistat definitiu d'admesos i exclosos, concessió d'autoritzacions i distribució de parades en el procediment d'autorització, en règim de concurrència competitiva, de llocs de venda no sedentària en el mercat ocasional a celebrar durant les Festes Patronals de Sant Vicent d'enguany.
  La Festa per la Llengua arriba a Borriol per primera vegada, en la seua 30a edició. En valencià creixem Ahir a les 16.30 hores, al CEIP L’Hereu de Borriol, es va celebrar l’acte de presentació de la Festa per la Llengua 2017, que tindrà lloc en la plaça de la Font, el diumenge 7 de maig.
  El pròxim dimarts 18 d'abril, a partir de les 9:00 h podreu passar a apuntar-vos per l'Ajuntament per al Dia de les Paelles. Com tots els anys la fiança per als ferros serà de 20 € i de 100 € per taula.
  Del 13 al 16 d'abril es disputarà a Sant Andreu (Barcelona) la Copa del Rei i la Copa de la Reina en la que participaran en els seus respectius equips tres borriolencs que actualment juguen la Lliga Elit d'Hoquei Línia.
  Ja estan confirmats els actors locals que representaran la Passió este Dijous Sant a partir de les 22:00 h.
  La Policia Local estrena nova pàgina de Facebook amb l'objectiu d'informar al ciutadà de diferents assumptes i incidències d'interès.
  Dimecres, 12 d'abril a les 16:00 h de la vesprada es realitzarà un Taller obert i gratuït dedicat a la recerca de petits tresors amagats amb motiu de la I Setmana Cultural del CFPA de Germà Colon–Ext. Este taller serà a càrrec de Diego Zaragozà. Cal dur roba còmoda i calçat adequat per a l'eixida pel terme a la recerca de 'caches'. Participa-hi!!
  Sergio García s'acaba de proclamar campió del torneig més prestigiós del món, el Masters d'Augusta. Per fi l'hem vist vestit amb la jaqueta verda. Moltes felicitats campió!!
  Durant les dies 10, 11 i 12 d'abril se celebraran les IV Jornades Culturals, aprovades en la Programació General Anual del curs 2016/2017. En esta edició es tractaran els oficis tradicionals, però també es tractaran altres activitats per tal d'apropar l'alumnat a altres àmbits, valors i curiositats.
  La Policia Local ha realitzat una jornada sobre l'assetjament escolar (“bullying”), dirigida als alumnes del menjador escolar de la Guarderia-Ludoteca El Cole de Nani.
  Dissabte, 8 d'abril el Col·lectiu fotogràfic de Borriol organitza la I Eixida popular fotogràfica pel nucli antic del poble. Esta activitat començarà a les 09:30 h del matí en La Plaça La Font. Tots els assistents tindran que portar esmorzar i beguda. Apunta't!!
  • Actividades para niños
  • Concurso
  • Espectáculos
  • Exhibiciones
  • Exposiciones
  • Fiestas
  • Gastronómico
  • Toros
  21-4-17
  08:00
  to
  24-4-17
  21:00
  A continuació podeu vore els actes programats durant les Festes Patronals de Sant Vicent.
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal