Castell de colors. Espai de criança

Castell de colors. Espai de criança

Castell de Colors és una iniciativa educativa que ofereix un servei d’atenció a la primera infància, des dels 9 mesos fins als 3 anys. Constitueix un tipus d’educació centrada en aquests xiquets i xiquetes que no estan escolaritzats per desig exprés dels seus pares i mares, però esdevenen alhora espais d’ensenyament i aprenentatge mutu tant per als nens com per als familiars que els acompanyen.

Els beneficiaris, per tant, són els progenitors que no necessiten o no utilitzen els serveis d’una Escola Infantil, però que creuen convenient freqüentar un espai de joc i socialització que complemente i amplie el desenvolupament de seus fills i que al seu torn, els oferisca orientació i suport a l’educació i criança dels mateixos durant aquesta etapa de la seua vida.

L’espai del Castell de Colors de Borriol se situa a l’Edifici Polifuncional, compartint immoble amb l’Escola d’Adults. Aquelles persones interessades a inscriure els seus fills o filles poden contactar al telèfon 651 647 774 o bé al correu electrònic efccolors@gmail.com

Per a més informació, podeu descarregar el següent díptic: