#
13
0
36

Instal·lacions esportives

Instal·lacions Esportives
  • PISCINA MUNICIPAL:

S'obri durant els mesos d'estiu. Són unes instal·lacions en què es pot passar tot el dia ja que tenen un terreny amb gespa, arbres i bancs en què es pot esmorzar i estar a l'ombra. Hi ha dos piscines, una gran i una xicoteta; la gran té unes dimensions de 25x12 metres i una capacitat de 350.000 litres, i la xicoteta té 9x4 metres amb 150.000 litres de capacitat. La piscina gran en la seua part més profunda té 4 metres i en la menys 1'4 i la xicoteta té un màxim de 50 centímetres. També hi ha una pista de tenis on es pot practicar este esport.

 

  • CAMP MUNICIPAL DE FÚTBOL "EL PALMAR":

 

Situat molt prop de les piscines. És el camp on juga el Club de Futbol Borriol que milita en Tercera Divisió. Actualment junt amb el Borriol A i el B, hi ha 8 equips en les categories inferiors, integrats per la gent del poble, a més d'un equip femení i un altre de veterans.

 

  • TRINQUET MUNICIPAL:

 

Recuperat fa uns anys, és un lloc molt concorregut ja que en este poble es gaudix d'una gran afició pel nostre esport autòcton, la pilota valenciana. Ho demostra l'afluència de públic que s'incrementa a mesura que el dia va allargant les seues hores de sol. Al poble està també el Club de Pilota Valenciana de Borriol, que juga diferents campionats per tota la Comunitat i n'organitza d'altres poble.

 

  • GOLF:

 

Esport que es pot practicar al Club de Campo Mediterráneo situat en La Coma, on el seu màxim exponent és el nostre veí internacionalment conegut Sergio García on va començar la seua carrera professional com a jugador de golf. Estos anys se celebra el Castelló Màsters, torneig mundialment conegut.

 

  • CAVALLS / BURROS:

 

L'esport del cavall es pot practicar per tot el terme municipal, de fet hi ha una gran afició al nostre poble per este esport ja que també hi ha un parell de quadres on inclús gent de fora del nostre municipi guarda els seus cavalls. Ací podríem englobar també l'afició que es té pel tir i arrossegament, ja que també s'organitza un campionat d'esta modalitat. Cal destacar la carrera que es fa a principis d'any, emmarcada en la festa de Sant Antoni, de burros, que any rere any està guanyant molts adeptes i que ja està registrada com a Carrera Nacional de Burros.

 

  • ESPORTS DE MUNTANYA:

 

Caldria destacar tres, que són els més practicats: el ciclisme de muntanya, el senderisme i l'escalada esportiva. Estos esports estan recolzats per dos associacions que són les següents; Club Ciclista de Muntanya de Borriol i el Club de Muntanya La Pedrera. El ciclisme i el senderisme es poden practicar pels nombrosos camins i sendes del nostre terme. Per a practicar l'escalada esportiva el Club Muntanyer la Pedrera va habilitar una zona en el Racó de "Fanal".

 

  • POLIESPORTIU MUNICIPAL:

 

Acabat l'estiu de 2007 alberga les competicions de lliga dels equips locals de futbol sala i de bàsquet així com el campionat de futbol sala que es juga en els mesos d'estiu.